Dames Beenmode

Onze specialistische kennis van panty’s hebben wij sinds 1991 verworven. Wij kunnen u uitstekend adviseren over de pasvorm van een panty, het (nieuwste) type garen, de dikte en de uitstraling van de panty. Wij helpen u graag met het zoeken naar bepaalde kleuren bij uw outfit en vooral in de winter hebben wij een uitgebreide collectie katoenen en katoen/wollen maillots en panty’s met motieven.

Wij verkopen de merken Oroblu en Falke in basispanty’s en bewerkte panty’s. Daarnaast hebben wij van de merken Marc Marcs en Trasparenze panty’s met motieven.

Dames Ondermode

Heerlijk zacht, comfortabel, mooi, modisch, niet zichtbaar, praktisch of corrigerend. We hebben het allemaal. We helpen u graag bij het zoeken van de ondermode waar u naar op zoek bent. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment slips, strings, shorts tops en hemdjes. En mochten wij een bepaald artikel niet voeren, bestellen wij het graag voor u.  

Wij verkopen de merken Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Björn Borg, Mey, Ten Cate, Sloggi, Spanx en Oroblu.

 

Dames Sokken

In ons uitgebreide assortiment damessokken vindt u altijd wel iets wat u zoekt. De moderne, modebewuste vrouw, vindt ieder seizoen bij ons weer leuke nieuwe bewerkte sokken. En mocht u een basissok met speciale eigenschappen zoeken, zoals een platte teennaad, een niet-knellend boord, een kniekous of een lekkere warme wollen sok, wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze. En als het voorjaar er weer aankomt, hebben wij een ruime keuze in shortsocks en sokken die niet zichtbaar zijn in sneakers.

Vrolijk wordt u zeker van de sokken van Happy Socks. Daarnaast verkopen wij sokken van de merken Falke, Bonnie Doon, Tommy Hilfiger en Marc Marcs.