Ruilen & Retourneren

Vanaf het moment van thuisbezorging heb je 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Het artikel dient ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd te worden. Panty’s worden om hygiënische redenen en kans op beschadiging niet geruild of retour genomen. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. SOXX is niet aansprakelijk voor het beschadigen en/of zoekraken van pakketten die retour worden gezonden.
 
Retourneren
 
Als je een artikel wilt retourneren ga dan als volgt te werk: Vul het formulier volledig in Plak het retouradres op het pakket Voeg de rest van het ingevulde formulier bij het pakket en zorg dat het pakket goed afgesloten is. Breng het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor. Zodra wij jouw pakket ontvangen hebben, zullen we zo snel mogelijk het bedrag terugstorten op jouw rekening.
 
Ruilen of retourneren in de winkel
 
Mocht het handig voor je zijn om te ruilen of retourneren in één van onze winkels, mag dat natuurlijk altijd. Neem het artikel in de originele, onbeschadigde verpakking en de bon/bevestigingsmail mee, en kom naar de voor jou dichtstbijzijnde winkel.