Verzenden / Bezorgen

Levertermijn
Op het moment dat je een bestelling hebt gedaan en de betaling is ontvangen, wordt deze direct verwerkt door de medewerkers van SOXX.NL. Wanneer je voor 16.00 uur bestelt, wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je op zaterdag, zondag of op een feestdag, dan wordt jouw bestelling op de eerstvolgende werkdag verzonden. Wij proberen altijd alle artikelen op voorraad te hebben. Helaas komt het wel eens voor dat een door jou besteld artikel tijdelijk uitverkocht is. Wij zullen je hiervan altijd op de hoogte brengen en het gewenste artikel zo spoedig mogelijk aan je versturen.
 
Bezorgkosten
Bij een bestelling van €49,- of hoger, wordt het pakket gratis thuisbezorgd. Is de bestelling onder de €49,- dan betaal je €3,95 verzendkosten.
 
Track & Trace
Op het moment dat jouw pakket is aangeboden bij de vervoerder, ontvang je van ons een Track & Trace link. Je kunt dan jouw pakket altijd volgen. Heb je binnen 3 werkdagen je pakket nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij zoeken het voor je uit. Niet thuis? Niet thuis? Geen probleem! Wij proberen bestellingen zoveel mogelijk te versturen als brievenbuspakketje. Je hoeft hiervoor dus niet thuis te blijven. Soms komt het voor dat het pakket niet door de brievenbus past. Ben je niet thuis? De vervoerder zal het pakket de volgende dag weer bij je aanbieden.